L50-banen er åpen fra mandag 26.april 2021 under gjeldende smittevern-tiltak

Bærum kommune har nå gått fra regionalt tiltaksnivå A til B, og Bærum Kommune har fra nevnte dato igjen åpnet for utendørs trening også for voksne. Det gjelder vanlige smittevernregler som ellers i samfunnet, regionalt tiltaksnivå B, spesielle regler for idretten, fastsatt av NIF/NSF og for banen. Se fliken for Terminliste for mer informasjon, og denne linken som gjelder under trening https://l50banen.files.wordpress.com/2020/06/l50-smitteverntiltak-ved-trening-15.06.2020.pdf

Kort oppsummert gjelder nå de samme reglene for trening på 50 og 25-meter banen som gjaldt fra 15.juni 2020. Endringen gjelder bare ute, det vil si 50 og 25-meter, og kun trening. Konkurranser er fortsatt ikke tillatt. For 10-meter, innendørsbanen, gjelder spesielle begrensninger for innendørsidrett og er foreløpig bare åpen for skyttere under 20 år og landslaget. Bruk av munnbind anbefales når det kan være vanskelig å holde avstand.

Vil samtidig minne om landslagets behov for beskytte seg mot smitte i OL-forberedelsene. Laget har terminlistefestet faste treninger og samlinger, og benytter da hele 50m-banen. Sjekk derfor terminlisten før du reiser hjemmefra. Det anmodes om å ikke gå inn på standplass under disse treningene.

Bærum Kommune varsler at reglene gjelder midlertidig til og med 9.mai. Følg med på kommunens Korona-sider for oppdatert informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s